Voor veel mensen is het lastig om de juiste balans te vinden tussen inkomsten en uitgaven. Ze raken het overzicht kwijt en verliezen langzaam maar zeker de grip op hun geld.

Als budgetcoach begeleid ik mensen met budgetproblemen en help ik hen om de financiën weer op orde te krijgen. Het kan voorkomen dat iemand niet voldoet aan bepaalde voorwaarden en hierdoor niet in aanmerking komt voor schuldhulpverlening. Daarnaast zijn er mogelijk wachttijden, waardoor de situatie vaak verergerd. Door tijdige begeleiding kunnen grotere financiële problemen worden voorkomen.

Als budgetcoach treed ik hierbij op als onafhankelijk adviseur. Ik vind het heel belangrijk om niet alleen naar het financiële stuk te kijken, ik wil ook graag van je weten hoe het gaat met andere belangrijke dingen in je leven, zoals je werk en familie. De drempel om je financiële zorgen te bespreken kan hoog zijn, ik wil deze graag verlagen door te luisteren en zeker geen oordeel te hebben of je te veroordelen. Uit ervaring weet ik dat elke situatie anders is en iedereen is het waard om in te investeren.


“Je hoeft geen geld te bezitten om waardig te zijn”

– Mahatma Gandhi –