Even voorstellen, ik ben Chantal Kapitein-Verbaas. Ik heb de afgelopen jaren diverse financiële functies vervuld binnen verschillende organisaties. Sinds 2014 ben ik me verder gaan ontwikkelen door verschillende studies en trainingen te volgen. Na mijn studie bedrijfskunde heb ik opleidingen gevolgd om anderen te kunnen begeleiden bij het bereiken van hun doelen. Ik ben opgeleid als mediator en professioneel coach en heb een opleiding in Stressmanagement voor coaching, counseling en conflictbemiddeling gevolgd met specialisaties in de richting van psychosociaal-, kind-, en verlies- en rouwtherapie.

Ik ben altijd benieuwd naar wat anderen beweegt en geïnteresseerd in het verhaal achter de mens. Vanuit deze nieuwsgierigheid en mijn eigen ervaringen is het idee ontstaan om een praktijk te beginnen. Ik wil graag een bijdrage leveren en mijn kennis, kwaliteiten en levenservaring inzetten voor anderen, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Ik heb zelf aan den lijve ondervonden hoe bepaalde situaties invloed kunnen hebben op je leven en ook hoe je daar mee om kunt gaan op een positieve, sterke en krachtige manier. Ik wil dit graag inzetten om anderen zichzelf verder te laten ontwikkelen en hen in staat te stellen hun mogelijkheden optimaal te gebruiken en het beste uit zichzelf en anderen te halen. Ik ondersteun en adviseer bij het inzichtelijk maken van wensen en behoeften en bij het vergroten van zelfvertrouwen, zodat er meer rust, energie en plezier in het leven of het werk ontstaat. Ik ga de uitdaging aan om de juiste stappen wél te zetten en zorg daarbij voor de juiste begeleiding.

Ik heb een resultaatgerichte instelling, ben gedreven en bereid om het onmogelijke mogelijk te maken. Ik leef ervoor om mensen te inspireren en maak makkelijk verbinding. Mijn intuïtie, enthousiasme en volledige inzet worden hierbij als toegevoegde waarde ervaren.

Kernwaarden waar ik voor sta zijn eerlijkheid, betrouwbaarheid, optimisme, nuchterheid, humor en geduld.


“Een opgever wint nooit en een winnaar geeft nooit op”

– Napoleon Hill –